2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Zili Çaldı

Eğitim 09.09.2024 - 20:27, Güncelleme: 09.09.2024 - 20:27 1365 kez okundu.
 

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Zili Çaldı

Salihli'de ilk ders zili, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen törenle çaldı.
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci ve yaklaşık 1 milyon 200 bin öğretmen için 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı. Salihli'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla program düzenlendi.  Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen program dün Tunceli’de trafik kazasında ve bugüne kadar vatan için can veren tüm Aziz Şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ardından İlk bayrak töreniyle İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.  İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılışında Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek okul heyecanı yaşayan öğrencilerin sevincine ortak oldu. Kaymakam Güldoğan, okul bahçesinde tören için toplanan öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin eğitim öğretim yılını kutladı. Kaymakam Ali Güldoğan, “Sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz heyecanınızı ve mutluluğunuzu paylaşıyor, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Salihli'de ilk ders zili, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen törenle çaldı.

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci ve yaklaşık 1 milyon 200 bin öğretmen için 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı. Salihli'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla program düzenlendi. 

Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen program dün Tunceli’de trafik kazasında ve bugüne kadar vatan için can veren tüm Aziz Şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ardından İlk bayrak töreniyle İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. 

İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılışında Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek okul heyecanı yaşayan öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Kaymakam Güldoğan, okul bahçesinde tören için toplanan öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin eğitim öğretim yılını kutladı. Kaymakam Ali Güldoğan, “Sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz heyecanınızı ve mutluluğunuzu paylaşıyor, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve salihlimanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.