Bağımlılıktan kurtulmak için birbirlerine destek oluyorlar

Türkiye'de 1988 yılında faaliyetlerine "Adsız Alkolikler Derneği" adı altında başlayan grup Türkiye'nin dört bir yanında alkol ve madde bağımlılığından kurtulmak isteyen bağımlılıar için mücadele veriyor. "Adsız Alkolikler Derneği" adı altında toplananlar birbirlerinin hayatlarını değiştiriyor.

"Adsız Alkolikler Derneği" nin çalışmalarına katılanlar gruplar halinde terapi seanslarına katılıyor.  Alkolü ve madde bağımlılığını bırakan katılımcıların deneyimleri, diğerleri için örnek oluşturuyor. Zorlu süreci birbirlerine destek olarak geçiren katılımcılar, alkol almadıkları süreler için de kutlama yaparak birbirlerini teşvik ediyor.birbirlerinin hayatlarını değiştirmek için çaba sarf ediyorlar. 

Salihli'de de kuruluşunu yapan grup, İlçede  alkol ve madde bağımlılığından kurtulmak isteyen herkese kapısını açıyor. Salihli'de temsilciler F. ve Z., bağımlılıklarından kurtulmak isteyen tüm vatandaşlarımıza kapılarının açık olduğunu söylediler. Salihli'de Mithatpaşa Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde yer alan Turgutbey İşhanı 5. Kat 402 numaralı ofiste bulunan Adsız Alkolikler, her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri akşam saat 18.00 ile 19.00 arasında toplanarak bir araya geliyorlar. Ayrıca gruba ulaşmak isteyen 0507 487 4447 nolu telefonlardan da iletişim sağlayabilir.