Salihli Belediyesi'nden Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Anlamlı Adım

Salihli Belediyesi, şehit aileleri ve gazilere destek olmak amacıyla yeni bir birim oluşturdu. Şehit Aileleri ve Gaziler Masası adıyla kurulan yeni birim, şehit aileleri ve gazilerimizin her türlü ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunmayı hedefliyor.

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını ortaya koymuşlardır. Onların ailelerine ve kendilerine minnet borçluyuz. Bu bilinçle, onların yanında olmak ve destek sağlamak amacıyla Şehit Aileleri ve Gaziler Masası'nı kurduk" dedi.

Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan bu birim, şehit aileleri ve gazilerimizin talep ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt verecek, sağlık, eğitim, sosyal yardım gibi konularda rehberlik ve destek sağlayacak. Ayrıca, resmi işlemler ve bürokratik süreçlerde de kolaylıklar sunacak.
Başkan Nurlu, "Belediye olarak, şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Onların yaşam kalitesini artırmak ve karşılaştıkları zorlukları hafifletmek için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.