Alaşehir Belediyespor Taraftarından Önemli Çağrı!

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Liginde şampiyon olarak bu sezon Bölgesel Amatör Ligine yükselen Alaşehir Belediyespor'un lige katılmayacağı iddiları üzerine takımlarını sezon boyunca yalnız bırakmayarak her maç destekleyen taraftar grubu Alaşehir Tayfa'dan önemli bir açıklama geldi. 

Taraftar grubu yaptığı açıklamada; 'Alaşehir Tayfa taraftar grubu olarak geçen sene hem iç sahada hem de deplasmanlarda verdiğimiz destekle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış ve takımın şampiyon olup bölgesel lige yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştuk. Büyük hayaller ve hedeflerle beklediğimiz bal ligi maçlarını son günlerde aldığımız duyumlar ve yaptığımız istişareler sonucunda takımdaki futbolcuların peşinat alacakları ödenemediği için bal ligine katılmama kararı alındığını öğrenmiş bulunmaktayız. Başta geçen sene futbolcularımızın ve teknik ekibimizin döktüğü ter, emeklerin, sonrasında takımı her maç yağmur çamur demeden destekleyen bizlerin emeklerini hiçe sayıp bölgesel lige katılmama kararı alan yönetim başta olmak üzere sayın Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'na tribünde maçlarda gereken tepkiyi koyacağımızı net bir şekilde belirtmek isteriz. Koca Alaşehir Belediyespor, sponsor bulamadığı için futbolcu ve taraftarların omuz omuza kazandığı şampiyonluğu bir üst ligde oynama şansını basiretsiz bir yönetim ve başkan yüzünden kaybedemez. Bu kararın derhal gözden geçirilmesini, futbolcu ve teknik ekibin parasının ödenmesini, takımın bölgesel lige katılmasını istiyoruz. Dün olduğu gibi bugünde dimdik takımın ve teknik ekibimizin yanındayız.' ifadelerine yer verdi. 

Alaşehir Tayfa taraftar grubu tribün lideri Bekir Kısa: 'Geçen sene verdiğimiz emekleri hiçbir yönetim lige katılmayarak ziyan edemez. Bu karar düzeltilmeden futbolcuların paraları ödenmeden geri adım atmayacağımızı birkez daha tüm futbolseverlere duyuruyoruz." dedi.