AK Parti İlçe Başkanı Aksoy, partililer ile vedalaştı

Salihli AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını açıklamasının ardından AK Parti İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Sabri Dönmez ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Çalışkan ve kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

İlçe Başkanı Osman Aksoy yaptığı konuşmada, ”Kurulduğu günden bugüne dek Ak Parti Teşkilatlarında çeşitli kademelerinde görev yaptım ve en son 02.10.2023 tarihinden itibaren AK Parti ilçe başkanı görev yaptım. Bu süreçte çıktığımız bu kutlu yolculukta sizlerle birlikte çalıştık. Toplantılarımızı hep birlikte bu dava gönüllülerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. . Bu süreçte şahsıma görev veren başta Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e, AK Parti Manisa il Başkanı Salih Hızlı ‘ya, AK parti Manisa milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'na, AK Parti Manisa milletvekili ve Teşkilat başkan yardımcısı Murat Baybatur'a, Manisa Milletvekili Tamer Akkal'a, Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Mücahit Arınç 'a, beraber görev aldığım yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma, görev esnasında bizlerden desteğini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.  Kongre ile gelecek olan ilçe başkanı ve yönetimine şimdiden başarılar diliyorum ”dedi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Sabri Dönmez ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Çalışkan birlikte İlçe Başkanı Osman Aksoy’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.