Salihli'ye Ulaşan Yangına Müdahaleler Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi ekipleri tüm imkanlarıyla Gördes ve Salihli'deki yangına müdahale ediyor. Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışanlar yangına müdahale eden ekiplere kumanya dağıtırken, Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de bölgedeki hayvanların tahliyesini gerçekleştiriyor.

Yangını Salihli'de yakından takip eden Manisa Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada, Salihli'de alevlere 3 Hava Aracı, 93 Söndürme Ekibi, 34 Su Tankeri, 4 TOMA, 26 İş Makinesi, 535 Personel ile müdahale edildiğini ifade etti. çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Vali Ünlü, "Herkes canla başla yangını söndürmek için elinden gelen gayreti gösteriyor." dedi. 

Yangını kontrol altına almak için büyük çaba harcadıklarını fakat rüzgarın şiddetli olması sebebiyle zorlaştığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak an itibarıyla 92 personel ve 16 itfaiye aracı ile sahada yangına müdahale ediyoruz. Bölgede büyük bir kahramanlık örneği gosteren bütün ekiplerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum." diye konuştu.